Etusivu arrow Vieraskirja
 
 

Vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan


Heikki Ruotsalainen    27 lokakuu 2009 19:31 | Ei paikkaa
:roll Mikko alahan treenata maratonille ja täältä mekin vaimon kanssa löysimme ohjeita tähän projektiin:www.dusteaters.nettisivu.org T:Heikki Tampereelta sun kaveri lapsuudesta 8)

Merja Koivuneva    03 elokuu 2009 17:03 | Lapua
Lämpimät Kiitokset todella mahtavasta keikastasi Lapuanhovin terassilla 1.8.ja Kiitokset myös levyistäsi ja nimmareistasi.Oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa.Toivottavasti pidit noista antamistani tuliaisista?Toivottavasti nähdään taas keikoillasi? :)

Merja Koivuneva    31 heinäkuu 2009 13:52 | Lapua
Tulen katsomaan keikkaasi Lapuanhovin pubiin la 1.8. eli siellä nähdään taas pitkästä aikaa.Emme olekaan nähneet yli 2 vuoteen keikallasi ja varmaan viimeksi nähtiin tuolla Ilmajoella Ilkanrannassa, jossa olit laulattamassa paikalla olevaa yleisöä.Nähdään ja halataan taas kun tavataan ja Jammi Humalamäelle valtavasti terveisiä? :)

Esa    25 heinäkuu 2009 11:04 | Kuopio
Tervehdys!
Kulin tietoa että Siirtomaa Suomi levyt julkaistaisiin vihdoin cd:nä.
Pitääneekö tieto paikkansa?
Upeaa jos näin on. Sillä ne levyt on laatua jos mikä.
Vieläkun Onnenpoika julkaistaan cd:nä niin a´vot. Se myös laatua.
kaikista Mikon levyistä en ole niin pitänyt mutta nuo on ihan mestariteoksia ja kiitos niistä. :)
-Esa

Toni    01 heinäkuu 2009 10:25 | Ei paikkaa
Hyvä Mikko,

Olet todella loistava muusikko, yksi Suomen parhaimmista. Sinä olet erittäin monipuolinen ihminen, olet mukana niin poliitiikassa kuin musiikissasi. Sain sinun kautta Mikko, innostukseni lähteä mukaan politiikkaan ja valita puolueekseni keskustan, kuten sinäkin. Musiikkimakuuni kuuluu tietenkin sinun, Mikon koko tuotanto sekä Hector. Sinä olet Mikko todella hieno ihminen, jonka ansiosta olen oppinut paljon. Vaikken ole koskaan kanssasi livenä jutellutkaan, niin silti tiedän, kuinka hieno mies olet. Tämä kehumiseni on täyttä totta, sillä esimerkiksi hienojen biisiesi sanat, saavat ihmiset ajattelemaan asioita. Toivottavasti sua joskus myös kitaran ääressä. Tulen toki seuraamaan syksyllä eduskunnan istuntoa ja näen sut politiikan ääressä.

Loistavaa kesää sinulle Mikko!


175
Kirjoitusten määrä