Etusivu arrow Vieraskirja
 
 

Vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan


Reiska    05 marraskuu 2008 16:59 | TAMPERE
Mikko Alatalo harmi, että et päässyt Tampereen pormestariksi.

Meidän lukiossa olisi ollut isohko joukko, joka olisi halunnut nähdä sinut johtamassa Tampereen uuteen nousuun!

T.B.    20 lokakuu 2008 20:04 | Tampere
Rakkaasta Hämeenkadusta yökerhokatu?

Ihmettelen todella Mikon vaalimainosta 19.10.2008 Aamulehdessä. Teksti on seuraava: "Et kai halua rakkaasta Hämpistä pelkkää yökerhokatua? Hämeenkadulla on sallittava myös henkilöautot. Viistokatu takaisin. Liikenne sujuvaksi. Eläköön keskustan liikkeiden yrittäjät! ... Teema: Elävä keskusta. Monipuolinen liikenne. Yrittäjän puheenvuoro. ... Alatalon Mikko kansan pormestari"

En tiedä mistä on saatu sellainen ajatus, että joku haluaisi tehdä Hämpistä ruotsinlaivaa (eli "yökerhokatua"). :upset

Missään muualla kuin tässä vaalimainoksessa en ole moisesta kuullut. Kai vaalimainoksessa halutaan hyökätä sitä ajatusta vastaan, että Hämpistä tehtäisiin joukkoliikennekatu rautatieaseman ja Hatanpään valtatien risteyksen välillä. Minun ymmärtääkseni tällä alueella olisi kyllä ihan tarkoitus olla tavallisia kahviloita, Stockmannin tavaratalo, pankkeja, vaatekauppoja ja kultakauppoja, kuten tähänkin asti. Tämä muutos todella lisäisi liikkumisen sujuvuutta kaupunkimme ydinkeskustassa ja se olisi ensimmäinen rohkea veto Tampereen keskustan kehittämisessä pitkään aikaan. Kysyn, että miten liikkuvat ne ihmiset, jotka menevät Hämpillä kauppojen ja kahviloiden ovista sisään? -olisiko tarpeellista parantaa tämän ihmisryhmän liikkumismukavuutta poistamalla lähes kaikki liikennevalot ja laajentamalla kulkuväyliä reilusti? -tämä olisi mahdollista, jos Hämeenkadun Asemanpuoleinen pää olisi pyhitetty vain kevyelle ja joukkoliikenteelle.

Tuon mielelläni esiin myös sen, että alueen yrittäjät tervehtisivät varmasti ilolla asiakkaiden viihtymistä ja sujuvampaa kulkemista Hämeenkadulla. Tammerkosken yrittäjien hallituksen jäsen Matti Tilli toi Tori-lehdessä esiin selkeän mielipiteen erityisesti polkupyöräilyn puolesta:
http://torilehti.netpaper.fi/p23?z=2

Vii stokadun avaaminen autoliikenteelle ja henkilöautoliikenteen "sujuvoittaminen" saisi aikaan minun ja monen muun Hämeenkadulla päivittäin asioivan mielestä negatiivisen vaikutuksen viihtyvyydessä. Hämpin parkki tulee jo, miksi vielä yksityisautojen pitää saada pöristää vilkkaimman kauppakadun keskelläkin meluten ja saastuttaen?

En kannata Alatalon mielipiteitä näissä asioissa, enkä myöskään kannata sitä, että kansanedustajat pyrkivät kaupunginvaltuustoon (eivät kuitenkaan ehdi hoitaa molempia hommia kunnolla) tai etenkin pormestariksi.

Mikon musiikista olen aina pitänyt. :)

Late    13 syyskuu 2008 00:28 | Ei paikkaa
Mikko, tarviitsä mitään?

Tumppi Juurinen    05 syyskuu 2008 15:43 | Helsinki
Tervehdys Mkko!
Hyviä tavoitteita asialistoissasi!
Hyvää jatkoa kaikissa hommissasi!
Terveisin
viraapelimanni, kapakka-keikkamuusikko jo 45 vuoden ajalta!
Olenpa säestänytkin Sinuakin joskus "ilosella" 70-luvulla rav. Vanhassa Maestrossa :)

Mikko Haajamo    03 syyskuu 2008 21:23 | Espoo
Mikko ei hauku sokeita eikä hauku yleisöä Vesa Lehtomäki. ;)


181
Kirjoitusten määrä