Etusivu arrow Vieraskirja
 
 

Vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan


Fanboy    25 maaliskuu 2008 16:48 | Ei paikkaa
KYLLÄ! Siirtomaasuomilaulut jakoon!

JA MUISTETAAN sitten uudelleenmasteroinnissa, että jätetään äänimaisema dynaamiseksi.. EI ÄÄNIMATTOA pilaamaan soundeja. KIITOS. Tiedän, että tämä on paljon vaadittu kun kaikki nykyään haluaa vain, että CD soi "lujaa". Moni levy on pilattu nykyään kun vedetään levyt maksimiin.

jekkujätkä    25 maaliskuu 2008 13:14 | Lahest
Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa - Lauluja Siirtomaa-Suomesta ehottomasti cd:lle!!! Vaikka jonkinlaisena boxina tms.!!!

Big Fan    22 maaliskuu 2008 05:15 | Ei paikkaa
Laitetaan nyt tännekin; siirtomaasuomitrilogian platat CD-uudelleenjulkaisuina kiitos!!

Henry R.    11 maaliskuu 2008 05:42 | Jakobstad
"Everybody´s doin´ it" sounds pretty good (even in finnish). Give my best regards to the musicians, they´ve created a very professional- sounding cd. Hope we can do more work together in the future. Later, Henry.

Krissu    26 helmikuu 2008 14:04 | Puolanka
http://www.aska.fi
Kiitos, Mikko & Harri, kun teette musiikkia meille iloisenhartaille ihailijoillenne yhä vain lisää. Meillä on kunnia mieheni kanssa omistaa kaikki vinyylisi 70-luvulta lähtien, samoin Juicen 8)
- Muistathan, Mikko, meitä pohjoisen asukkeja raukoilla rajoilla, että ei kaikkea näivetettäsi eikä ainakaan Vuotosta ja Kollajaa rakennettaisi. Voisit olla Kainuun suurin matkailun vetonaula, kun Sinut vain näkisivät elävänä nuo ulukomaanelävätkin :p


175
Kirjoitusten määrä